Kontakt

Socialdemokraterna i Täby nås på: info@sitaby.se

Här hittar du kontaktuppgifter till styrelsen för Socialdemokraterna i Täby: http://www.socialdemokraternaitaby.se/vart-parti/foretradare/styrelsen-for-socialdemokraterna-i-taby/

Vad är på gång? http://www.socialdemokraternaitaby.se/medlemsinformation/kalendarium/

Det finns också möjlighet att engagera sig specifikt i olika områden eller aktiviteter.

 

Kvinnoklubben S-kvinnor:

Det finns cirka 250 kvinnoklubbar i landet. De arbetar med politiska frågor i kommuner och landsting, driver lokalt opinionsarbete och deltar också i internationella solidaritetssatsningar. Klubbarna utbildar medlemmarna i organisatoriska och politiska frågor. Klubbarna skriver motioner bl.a. till distriktskongresser och förbundskongressen.

Kvinnoklubbarna är anslutna till den lokala arbetarekommunen och grundorganisationer i det socialdemokratiska partiet. Alla S-kvinnor är därför medlemmar i partiet. Alla medlemmar får medlemstidningen Morgonbris fyra gånger per år. Verksamheten finansieras genom medlemsavgifter, statsbidrag och anslag från det socialdemokratiska partiet.

Ordförande kvinnoklubben Täby: Agneta Lundahl Dahlström agneta.bjerregard@telia.com

 

 

 

 

 

 

 

Politikcirkeln:

En träffpunkt för dig som förutsättningslöst vill diskutera aktuella frågor på dagtid. Kontaktperson Anita Börlin anitaborlin@yahoo.com

kommande träffar:

Plats och tid kontakta Anita Börlin. anitaborlin@yahoo.com

 

SSU Täby:

Sveriges Socialdemokratiska Ungdomsförbund, SSU, är Sveriges viktigaste politiska ungdomsförbund. Vi är en folkrörelse som samlar över 10 000 medlemmar. SSU påverkar och driver samhällsutvecklingen i de frågor som är viktiga för våra medlemmar och relevanta för unga i Sverige. SSU är frihetens ungdomsförbund sedan 1917.

Ordförande SSU Täby: viktoriatomsson@live.se

Viktoria Tomsson Foto: Lars Nordin

 

 

 

 

facebook Twitter Email